Gipsplaten A AK 2600x600x12.5

5,95 excl. BTW

● 2600 mm x 600 mm / 2 x afgeschuinde kanten / dikte 12,5 mm / plafond & wand
● Euroklasse A / KOMO / Cradle to Cradle / EN520 / Brandveilig
● Hoge stabiliteit / hoge Brandklasse / goede thermische prestaties
● Geïmpregneerde gipsplaten rondom voorzien van hoogwaardige toplaag
● 2 keer afgeschuinde kanten voor vlak en naadloos eindresultaat
● Reduceert contactgeluid voor beter werk en woonklimaat
● Hoogwaardige aansluiting voorkomt scheurvorming in wanden en plafonds
● Snelle montage door handzaam formaat gipsplaten
● Totale range voor het maken van metalstud wanden en metalstud plafonds

Uitverkocht

Artikelnummer: 4007 Categorie:

Gipsplaten AK 2600×600 x 12,5 dik zijn gipsplaten met aan de langszijden een afgeschuinde kant. Hierdoor kan men deze gipsplaten naadloos en brandwerend afwerken. De gipsplaten zijn 2600 mm lang en 600 mm breed. De dikte is 12,5 mm. Dit type gipsplaten wordt gebruikt voor het bekleden van gipswanden en gipsplafonds.

AK gipsplaten hebben over een gebied van circa 40 mm een verdiept gedeelte. Hierdoor ontstaat bij het naast elkaar plaatsen van twee gipsplaten een V-naad, wat ideaal is voor het afwerken van de gipsplaten voor een naadloos eindresultaat.

De gipsplaten vallen in euroklasse A wat inhoudt dat de gipsplaten een standaard kern hebben, dit betekent dat de gipsplaten vallen in de basisklasse maar toch hoog scoren op : brandklasse, vochtwerendheid en stootvastheid.

Wij kunnen dit type gipsplaat in verschillende lengte en breedte maten leveren. 1 gipsplaat  AK 2600x600x12.5 is genoeg om 1,56m² wand of plafond van gipsplaten te voorzien. Deze plaat is door de handzame maat gemakkelijk te verwerken en te transporteren. De platen kunnen door gipsplaat schroeven worden bevestigd en de gipsplaten kan men naadloos afwerken met saus, behang of spack werk. Wij hebben een grote reeks van metal stud onderdelen. Zodat u alles wat u nodig heeft voor het maken van wanden en plafonds kunt laten leveren door 1 leverancier. Dit zorgt voor lagere transportkosten en verkleint de kans dat u een fout maakt of dat u een metal stud onderdeel vergeet.

Er zijn nog geen reviews.

Laat als eerste een review achter “Gipsplaten A AK 2600x600x12.5”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 - 2023 Plafond Verlagen by ADS Projectbouw B.V.