KOSTENCALCULATOR

Gebruik onze kostencalculator om een kostenschatting te maken voor het verlaagd plafond en verlichting.

NU BEREKENEN
Download Brochures
Download PrijslijstDownload Flyers
MS Plafond
MS Plafond Koof Kookeiland

MS PLAFONDS - VERLAAGD PLAFOND D.M.V. METAL STUD CONSTRUCTIE

MS plafonds zijn de beste oplossing voor mensen die voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid kiezen. In dat geval gebeurt het verlagen van een plafond door middel van een metal stud constructie. Hierbij worden de ms profielen bevestigd aan zijmuren en directhangers.

Wanneer de ms plafond- constructie gemonteerd is, kunnen alle leidingen en bedradingen netjes worden vastgezet en weggewerkt. Indien gewenst kan er ook brandwerende en geluidswerende isolatie worden aangebracht. Als laatste montageonderdeel schroeven wij gipsplaten tegen de ms plafondconstructie aan en boren wij gaten voor de inbouwspots.

Anderzijds zijn de ms plafonds ook een ideale oplossing voor het verlaagd plafond boven een kookeiland in de keuken. Om dit te realiseren maken wij een koof met hout en metal stud constructie. Hierin kan zowel een afzuigkap- als directe en indirecte verlichting worden verwerkt. Ook kiezen veel mensen ervoor om een koof met inbouwspots en led- verlichting te laten bouwen rondom de woonkamer. Verder is zo’n koof ook handig om gordijnen netjes weg te werken.

KOSTENSCHATTING EN PRIJZEN MS PLAFOND VERLAGEN

MS Verlaagd Plafond €38 - €75 per m2
Koof Maken €35 - €75 per m1
Achterhout Hanglamp €45 per stuk
Ventilatiekanaal Verleggen Vanaf €17,50 per stuk
Sparing t.b.v. Gordijnen €25 per m1
Achterhout Gordijnen €30 per m1

SPECIALIST MS PLAFONDS VERLAGEN

Met meer dan 10 jaar ervaring en honderden tevreden klanten zijn wij niet alleen gespecialiseerd in ms plafonds verlagen, maar ook een betrouwbaar bouwbedrijf. Bovendien staan klanttevredenheid en kwaliteit bij ons op de eerste plaats. Onze teams zijn perfect op elkaar ingestemd, zodat wij efficiënt werken en al onze projecten soepel verlopen.

Ook zijn wij een VCA en ISO 9001 gecertificeerd bouwbedrijf. Dit betekent dat de klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg bij ons hoog in het vaandel staat.

 • Kwaliteit en Klanttevredenheid op de Eerste Plaats
 • Deskundig Advies en Begeleiding bij Elke Opdracht
 • Flexibel, Secuur en Afspraken Nakomen
 • Het Actief Meedenken met de Klant
 • Altijd op Tijd en Binnen het Budget
 • Samen Oplossingen Vinden

VEELGESTELDE VRAGEN MS PLAFONDS

 • Wat is de minimale verlaging van een plafond?

  De minimale verlaging van een ms-plafond is 30 millimeter. In dit geval moet er voor inbouwspots worden gekozen met een kleine inbouwdiepte.
  De meest gangbare verlaging is overigens tussen de 80 en 100 millimeter, omdat er dan de meeste soorten GU10 inbouwspots in passen.

 • Waarom voor MS verlaagd plafond kiezen?

  De constructie van MS- plafond bestaat uit metalen ms- profielen, die bevestigd worden aan de zijmuren en aan het bestaand plafond. Vervolgens worden hier gipsplaten tegenaan geschroefd. Hierdoor krijg je een egaal, stevig en een veilig verlaagd plafond. Dit in tegenstelling tot een houten constructie, die minder veilig is en een eigen leven kan gaan leiden. Het hout kan namelijk gaan uitzetten wanneer het in contact komt met vocht.

 • Op Welke Termijn Kunnen Jullie Beginnen?

  Meestal kunnen wij twee weken na de uitgebrachte offerte beginnen. Mocht er haast bij zijn, dan is een kortere termijn bespreekbaar.

 • Hoe lang duren de werkzaamheden?

  Voor plafonds tot 100 m2 geldt dat de verbouwing binnen een week is gerealiseerd. Hierbij is de montage en het stucwerk inbegrepen. Moet er ook geschilderd worden? Dan gebeurt dit een week na de oplevering, i.v.m. het drogen van het stucwerk.

 • Kunnen er ook hanglampen, plafonniéres en gordijnrails aan het plafond worden bevestigd?

  Dit kan zeker! Wij monteren een achterhout op plekken waar jij iets wilt ophangen, voor extra versteviging.

 • Hoe wordt het verlaagd plafond afgewerkt?

  Wanneer de klant ook voor de afwerking van het verlaagd plafond kiest, dan komen onze ervaren stukadoors en schilders deze strak en naadloos afwerken.

 • Wat zijn de mogelijkheden voor geluids- en warmteisolatie?

  Wij adviseren en denken altijd met de klant mee, ook wat betreft geluids- en warmteisolatie. Ook hierin zijn er veel mogelijkheden beschikbaar.

 • Kan ik nog bij de leidingen als het verlaagd plafond eenmaal is geplaatst?

  Normaliter is dat niet mogelijk met een gipsplafond. Wij kunnen een uitneembaar luik in het plafond monteren, zodat dit wel kan.

© 2019 - 2023 Plafond Verlagen by ADS Projectbouw B.V.