KOSTENCALCULATOR

Gebruik onze kostencalculator om een kostenschatting te maken voor het verlaagd plafond en verlichting.

NU BEREKENEN
Download Brochures
Download PrijslijstDownload Flyers
Stucwerk Wanden en Plafond
Plafond Stucen

STUCWERK WANDEN EN PLAFONDS - ERVAREN STUKADOORS

Het stucwerk van wanden en plafonds gaat vaak samen met het plafond verlagen, een verbouwing of renovatie. Onze stukadoors zorgen ervoor dat je huis, appartement of bedrijf worden gestuukt door ervaren professionals. Nadat onze vakmannen hun werk hebben afgeleverd, zullen alle muren en plafonds naadloos en egaal zijn afgewerkt.

Ons bouwbedrijf heeft meerdere goed op elkaar ingespeelde teams stukadoors tot zijn beschikking. Bovendien zijn het stuk-voor-stuk harde werkers. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het eindresultaat altijd naar wens is.

KOSTENSCHATTING EN PRIJZEN PLAFONDS EN WANDEN STUCEN

Vloeren afplakken € 2.50 per m2
Plafond stucen vanaf € 17 per m2
Wanden stucen vanaf € 15 per m2
Koof indirecte verlichting stucen vanaf € 15 per m1
Demontage en afplakken van stopcontacten en schakelaars € 7,50 per stuk

HARDWERKENDE STUKADOORS

Na een verbouwing of renovatie moeten vaak ook plafonds en wanden worden afgewerkt. Onze professionals met oog voor details zorgen voor glad en egaal stucwerk. Daarom werkt ons bouwbedrijf altijd samen met meerdere teams van hardwerkende en ervaren stukadoors. Wij werken altijd door tot het gewenste resultaat is behaald.
Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons immers op de eerste plaats. Ook zijn wij een VCA en ISO 9001 gecertificeerd bouwbedrijf. Dit betekent dat de klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg bij ons hoog in het vaandel staat.

 • Kwaliteit en Klanttevredenheid op de Eerste Plaats
 • Deskundig Advies en Begeleiding bij Elke Opdracht
 • Flexibel, Secuur en Afspraken Nakomen
 • Het Actief Meedenken met de Klant
 • Altijd op Tijd en Binnen het Budget
 • Samen Oplossingen Vinden

VEELGESTELDE VRAGEN STUCWERK

 • Hoe lang duurt het tot het stucwerk écht droog is?

  Het stucwerk droogt gemiddeld rond 1mm per dag, bij een nieuwbouwwoning kan dit zelfs minder zijn. Dit komt doordat er in het plafond, wanden en vloer van een nieuwbouwwoning nog vocht zit. Het stucwerk moet dus minimaal een week drogen.

 • Kan ik alvast zelf alle stekkers en schakelaars demonteren en de vloer afplakken?

  Ja. Voordat onze stukadoors met de klus gaan beginnen mag je zelf alvast de stopcontacten en schakelaars demonteren. Ook mag je de vloer afplakken. Op deze manier kan je kosten besparen.

 • Kan ik voor het stucwerk ook voor mijn eigen stukadoor kiezen?

  Jazeker. Wanneer wij het plafond hebben verlaagd of een scheidingswand hebben geplaatst ben je als onze klant niet verplicht om stucwerkzaamheden door ons te laten uitvoeren.

 • Hoe hoog is de BTW- tarief op het Stucwerk?

  De BTW kan een groot verschil maken op het totaalbedrag van de factuur voor het stukwerk. Dit is vooral goed te merken wanneer het om een grote oppervlakte gaat. Is de woning ouder dan 2 jaar? Dan is de BTW 9% voor zowel binnen-  als buitenschilderwerk. Bij nieuwbouw is de BTW 21%.

© 2019 - 2023 Plafond Verlagen by ADS Projectbouw B.V.