PLAFOND EN WANDENSPECIALIST

Met ruim 10 jaar ervaring in MS plafonds verlagen, scheidingswanden maken en de afwerking ervan behoren wij tot de marktleiders in ons vakgebied. Zo beschikken wij over meerdere teams van gespecialiseerde zelfstandige vakmannen. Deze zijn allemaal goed op elkaar ingespeeld om altijd efficiënt te werken. Dit heeft als resultaat dat het hele proces van plafond verlagen soepel en volgens een duidelijke planning verloopt.

Onze klanten hebben één aanspreekpunt, die gedurende het hele verbouwingsproces actief meedenkt en adviseert. Transparantie en tevreden klanten staan bij ons namelijk op de eerste plaats.

 • Wij combineren vakmanschap, kwaliteit en kennis met scherpe prijzen
 • Wij kunnen garanderen dat het werk op tijd en binnen het budget wordt gedaan
 • Alles op één plek: vakmannen, materiaal en gereedschap voor doe-het-zelfers
 • Professionele service voor zowel particuliere- als zakelijke klanten
 • Meer dan 10 jaar ervaring met focus op tevreden klanten

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Van vakmannen zoals ms plafond- en wanden monteurs, stukadoors, schilders, elektromonteurs tot materiaal en gereedschap.

VCA en ISO 9001

We zijn een veilig en een transparant bouwbedrijf. Met oog voor details en een transparante aanpak geen verrassingen achteraf.

FLEXIBEL EN ACCURAAT

Woning later opgeleverd dan gepland of extra werk in het weekend? Geen probleem, wij passen ons aan. Hiernaast komen wij altijd op tijd en leveren wij kwaliteit.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Meer dan 10 jaar ervaring.

Succesvol afgeronde projecten.

Bekwame vakmannen.

ONZE MISSIE

Wij willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Als eerste gebeurt dit door professioneel advies op het gebied van plafonds en verlichting. De klant heeft bij ons te maken met één persoonlijk aanspreekpunt, die actief meedenkt en antwoord heeft op alle vragen. Hiernaast hebben wij alle benodigde materialen, gereedschap en verlichting onder één dak.

Het verlagen van plafond of plaatsen van wanden hoeft niet langer te duren dan nodig is. Onze goed op elkaar ingespeelde teams zorgen ervoor dat alles goed en volgens plan verloopt. Met oog voor details en een transparante aanpak komen onze klanten nooit voor verassingen achteraf te staan.

MEESTGESTELDE VRAGEN

 • Waarom zou ik het plafond verlagen?

  De meeste mensen die ervoor kiezen om het plafond in hun woning of bedrijf te verlagen, doen dat voor de betere verlichting, de sfeer en om voegen in het plafond weg te werken.

 • Wat is de minimale verlaging van een plafond?

  De minimale verlaging van een plafond is standaard tussen 8 en 9 millimeter.
  Uiteraard is het vaak ook mogelijk om het plafond vanaf 3 millimeter te verlagen. In dat geval moet er rekening gehouden met de “platte” spotjes met een kleine inbouwdikte. In de meeste gevallen is verlaging van het plafond dus afhankelijk van soort inbouwspots.

 • Installeren jullie ook elektra ten behoeve van inbouwspots?

  Ja. Wij beschikken over ervaren elektromonteurs, die alle benodigde bedrading aanleggen ten behoeve van inbouwspots.
  Voor mensen die ook liever een hanglamp willen hebben, maken onze timmermannen achterhout ter versteviging.

 • Onze (nieuwbouw)woning wordt later opgeleverd dan gedacht. Vormt dit een probleem?

  Het gebeurt regelmatig dat er een (nieuwbouw)woning later wordt opgeleverd dan gepland. In dat geval hoeft de klant het minstens twee weken voor de oplevering aan ons door te geven, zodat wij de startdatum opnieuw kunnen inplannen.

 • Berekenen jullie alle ruimtes apart of gaan jullie uit van het totaal aantal m2?

  Wanneer er in een woning of een bedrijf het plafond in meerdere ruimtes moet worden verlaagd, dan gaan wij in onze berekeningen uit van de totale oppervlakte. In dat geval hoeft er geen toeslag worden betaald voor de kleine ruimtes.

 • Hoe zit het met de betaling in het geval van een akkoord?

  Wanneer de klant akkoord gaat met de klus, dan gaan wij uit van de volgende betalingsvoorwaarden:

  1. Eerste betaling: 30% van het totaalbedrag,  twee weken voor aanvang werkzaamheden
  2. Tweede betaling: 30% van het totaalbedrag bij start werkzaamheden
  3. Derde betaling: Het restantbedrag na de oplevering.
© 2019 - 2023 Plafond Verlagen by ADS Projectbouw B.V.