Stucplaten P RK 2000x400x9.5

2,95 excl. BTW

● 2000 mm x 400 mm / 2 x ronde kanten / dikte 9,5 mm / plafond
● Euroklasse A / KOMO / Cradle to cradle / EN520 / Brandveilig
● Geïmpregneerde gipsplaten met speciale toplaag ontworpen voor direct aanbrengen stuclaag
● Stucplaten voorzien van ronde kanten aan de langszijden, hierdoor zijn ze direct af te werken
● Sterke veilige hechting tussen pleisterwerk en plafond dankzij toplaag met open structuur
● Stucplaten zorgen voor een vermindering van het geluid en de galm in de ruimte
● Voorstrijken is niet meer nodig dit garandeert een snelle en eenvoudige montage
● Recyclebare stucplaten met hoge stabiliteit voor een veilig en duurzaam plafond
● Groot assortiment van innovatieve gipsplaten voor een vakkundige snelle montage

Uitverkocht

Artikelnummer: 4005 Categorie:

Stucplaten RK 2000 x 400 x 9,5 mm zijn geimpregneerde gipsplaten met aan de langszijden een ronde kant. De gipsplaten zijn 2000 mm lang, 400 mm breed en 9,5 mm dik. Deze plaat is door de handzame maat gemakkelijk te verwerken en te transporteren. De stucplaten zijn voorzien van een speciale toplaag ontworpen voor het direct aanbrengen van de stuclaag. Deze speciale toplaag met open structuur zorgt voor een sterke hechting tussen het pleisterwerk en het plafond. Deze goede hechting is uiterst belangrijk voor een veilig en kwalitatief hoogwaardig plafond. Dit type stucplaten is ideaal voor het maken van een prachtig strak gipsplafond.

Deze stucplaten vallen in Euroklasse A wat inhoudt dat gipsplaten een standaard kern hebben, dit betekent dat de gipsplaten vallen in de basisklasse, maar goed scoren op: brandklasse, vochtwerendheid  en stootvastheid.

Deze stucplaten zijn te leveren in verschillende breedte maten. 1 stucplaat RK 2000x400x9,5 is voldoende om 0,80 m² plafond van stucplaten te voorzien. De Euroklasse A stucplaten beschikken over goede brandwerende en geluidsisolerende eigenschappen voor een prettige en veilige omgeving. De stucplaten worden bevestigd met gipsplaatschroeven en worden afgewerkt met een stuc of spack werk, hiervoor is deze plaat voorzien van de goed hechtende toplaag. Deze recyclebare stucplaten met Cradle to Cradle certificering zijn voorzien van een KOMO-kwaliteitsverklaring en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast hebben de gipsplaten een hoge stabiliteit wat zorgt voor een duurzaam en veilig plafond.

Dankzij onze jarenlange ervaring als plafond expert kunnen wij een groot assortiment aan innovatieve gipsplafonds aanbieden. Onze gipsplafonds zijn speciaal ontwikkelt voor een snelle en eenvoudige montage en voldoen daarnaast aan alle kwaliteitsnormen en eigenschappen voor een betrouwbaar en veilig plafond.

Er zijn nog geen reviews.

Laat als eerste een review achter “Stucplaten P RK 2000x400x9.5”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 - 2023 Plafond Verlagen by ADS Projectbouw B.V.